Momente crunte pentru Bianca Andreescu! Jucatoarea care reprezinta Canada s-a prabusit pe teren la Fed Cup si a iesit intr-un scaun rulant

Momente crunte pentru Bianca Andreescu! Jucatoarea care reprezinta Canada s-a prabusit pe teren la Fed Cup si a iesit intr-un scaun rulant

Bianca Andreescu (17 ani) are parinti romani, dar a crescut in Canada si reprezinta aceasta tara. Ea a jucat in intalnirea Canada - Ucraina de la FedCup.

Tanara Bianca Andreescu (17 ani) a trecut prin momente grele in timpul intalnirii cu Lesia Tsurenko, fiind nevoita sa abandoneze.

La scorul de 6-4, 4-6, 0-4, Bianca Andreescu a suferit o accidentare musculara si s-a prabusit pe teren, solicitand interventia doctorilor (CLICK AICI PENTRU VIDEO).

Printre lacrimi, Bianca Andreescu i-a spus Lesiei Tsurenko: "Imi pare rau", facand referire la faptul ca nu poate incheia meciul pe teren.

Bianca Andreescu a fost scoasa de pe teren intr-un scaun rulant.

Ea a fost recent in Romania pentru intalnirea de la FedCup, pierduta de Canada.

"Sa vin aici, in fata romanilor, e extraordinar. O sa vina si familia mea la fiecare meci si o sa fie special pentru mine.

Simona Halep este idolul meu si daca o sa joc cu ea...este visul meu. Cred ca am ceva in comun cu ea, dar eu vreau sa fiu Bianca Andreescu, nu Simona Halep", spunea ea la acea vreme.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies