"Mo**ii ma-tii! Mananc mingile astea! (...) Injur de nu mai pot". Mihaela Buzarnescu si-a iesit din minti la Eastbourne, la meciul cu Bertens

Mihaela Buzarnescu Eastbourne KIKI BERTENS Tenis WTA Tenis "Mo**ii ma-tii! Mananc mingile astea! (...) Injur de nu mai pot". Mihaela Buzarnescu si-a iesit din minti la Eastbourne, la meciul cu Bertens
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iunie 2018, 10:14
Data actualizarii: Miercuri 27 Iunie 2018, 11:02

Mihaela Buzarnescu a reusit o noua victorie incredibila la Eastbourne, dupa ce a revenit in meciul cu Bertens de la 0-1 la seturi!

Miki a invins-o in doua ore si 43 de minute de joc pe olandeza Bertens cu 3-6, 7-6, 6-3 si merge mai departe in turneul pe iarba de la Eastbourne, acolo unde o va intalni pe Jelena Ostapenko.

Partida Mihaelei a avut o incarcatura emotionala foarte mare, iar sportiva noastra si-a pierdut cumpatul de cateva ori din cauza contextului nefavorabil de pe teren. Miki a fost extrem de nervoasa tot meciul si a injurat la tot pasul. "Mo**ii ma-tii!", "Mananc mingile astea", "Injur de numai pot", "Te urasc, arbitro!", "Nu mai suport viata asta" si "Mi-ai furat tot ghemul, mo**ii ma-tii de arbitra, ce-mi face, tot ghemul mi l-a furat!" (n.r. - aceasta din urma la 4-3 in decisiv, un game pe care si l-a adjudecat) sunt doar cateva dintre iesirile jucatoarei noastre.

Chiar si asa, aceste iesiri nervoase au venit in ajutorul Mihaelei, care a terminat partida cu bine si s-a calificat in optimi de finala la turneul din Eastbourne, dotat cu premii in valoare totala de 750.000 de dolari si care se desfasoara in perioada 24-30 iunie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!