Simona Halep Australian Open Australian Open 2022 Tenis

VIDEO "Mă simt pregătită să fac asta". Obiectivul major stabilit de Simona Halep pentru următoarele luni 

Simona Halep s-a calificat în turul doi de la Australian Open după o victorie obținută, cu emoții, în fața Magdalenei Frech. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 10:01
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 10:08

Românca și-a extins șirul victoriilor consecutive în 2022 la numărul șase, depășind-o pe poloneză în runda inaugurală a Openului Australian 2022. A fost o partidă echilibrată, în care Simona Halep a plătit cu risipă de efort costul celor 27 de erori neforțate comise, o bornă neobișnuit de înaltă pentru jocul sportivei din țara noastră. 

Jocul agresiv și ofensiv a salvat-o pe Simona Halep de un potențial set decisiv, aducându-i 25 de lovituri direct câștigătoare, dar precizia loviturilor a fost departe de siguranța oferită în primul turneu al anului, Summer Set 1. 

Obiectivele Simonei Halep pentru Australian Open

"Când eram numărul unu sau doi în clasamentul WTA, îmi doream să merg la cât mai multe turnee. Eram focusată mai mult spre a câștiga competiții.

Acum mă simt bine să vânez TOP 10. Este o motivație bună, o adevărată provocare. Știu că nu este ușor, va fi destul de dificil. Trebuie să câștig câteva meciuri bune pentru a ajunge din nou acolo.

Dar mă simt pregătită să fac asta. Cel puțin dacă muncesc din greu, cred că voi avea o șansă.

Sunt bine din punct de vedere fizic, nu am probleme. Nu știu ce să zic despre accederea în finală. E un vis pentru mine, dar sunt conștientă că va fi dificil. Nu mă gândesc la asta, le iau încetul cu încetul.", a declarat sportiva.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!