Lectia canadiana: DECIZIA luata de Federatia de Tenis din Canada dupa ce Bianca Andreescu a castigat US Open: "Este o investitie buna!"

Lectia canadiana: DECIZIA luata de Federatia de Tenis din Canada dupa ce Bianca Andreescu a castigat US Open: "Este o investitie buna!"

La doar 19 ani, Bianca Andreescu a castigat cel mai mare premiu din istoria tenisului! 

Bianca Andreescu a parasit Romania inca de mica, alaturi de familia ei, si s-a bucurat in Canada de sprijinul financiar al Federatiei de Tenis din aceasta tara. 

Acum, sportiva canadianca de origine romana a reusit sa castige primul Grand Slam al carierei la doar 19 ani si se bucura de o faima iesita din comun in tara nord-americana. 

Chiar daca trofeul de la Flushing Meadows i-a adus cel mai mare premiu din istoria tenisului, in valoare de 3,85 milioane de dolari, Federatia de Tenis din Canada a anuntat ca o va sprijini in continuare financiar si va suporta toate costurile. 

"Avem o intelegere cu ea si o respectam. Vrem sa ajunga numarul 1 in lume si sa castige mai multe Grand Slam-uri. Este o investitie buna", a afirmat presedintele Tennis Canada, Michael Downey, pentru Forbes.

Canadienii au acest program special prin care isi sprijina financiar tenismenii. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Raport Reuters: PRO TV, pe primul loc în topul brandurilor de presă din România. „Domină topul încrederii”
BRAT
Modifică setările cookies