"Se ducea pe furis in gradina, unde dadea cu mingea in perete!" Bianca Andreescu este asteptata in Romania! Dezvaluiri din copilaria campioanei de la US OPEN

"Se ducea pe furis in gradina, unde dadea cu mingea in perete!" Bianca Andreescu este asteptata in Romania! Dezvaluiri din copilaria campioanei de la US OPEN

Bianca Andreescu este asteptata in Romania.

Bunicii Biancai Andreescu o asteapta pe noua campioana de la US Open in vizita la Vaideeni, in judetul Valcea. Atat bunicii din partea mamei, cat si din partea tatalui ei s-au bucurat de victoria canadiencei cu origini romane.

"Ea n-a avut copilarie. Parintii i-au pus toate lucrurile la dispozitie si au lasat-o sa faca ce ii place, dar ei nu i-a placut altceva decat mingea. Venea cu ginerele meu de la tenis si se ducea pe furis in gradina, unde dadea cu mingea in perete”, a spus Maria Siulescu, bunica din partea mamei a Biancai pentru TVR.

Bianca Andreescu, asteptata sa viziteze Romania


Maria Siulescu a dezvaluit ca a vorbit imediat dupa finala cu Bianca Andreescu. „I-am zis «Succes, mama, sanatate multa!», iar ea mi-a raspuns: «Multumesc, bunica!»”

Pana in momentul de fata, Bianca Andreescu nu s-a pronuntat asupra unei potentiale vizite in Romania in acest an. VIDEO PROTVPLUS.RO

Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Un tânăr din Bacău, suspect de infectare cu coronavirus. Anunțul Ministerului Sănătății
BRAT