Laudata de americani! Desi a pierdut in primul tur la US Open, Simona Halep a dat "o lectie de viata" in acest sezon
Vineri 07 Septembrie 2018, 09:02

Laudata de americani! Desi a pierdut in primul tur la US Open, Simona Halep a dat "o lectie de viata" in acest sezon

Desi a pierdut in turul al treilea la Wimbledon si in turul inaugural la US Open, Simona Halep reprezinta in continuare o inspiratie pentru lumea intrega.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Intr-un articol publicat in revista “The Federalist”, americanii sunt de parere ca romanca din fruntea ierarhiei mondiale a dat o "lectie de viata" in acest sezon la turneele de Grand Slam. "Sa nu cedezi niciodata", a scris autoarea articolului, Beth Herman, facand referire la spiritul de lupta aratat de Simona pe terenul de tenis.

"La finala din acest an de la Roland Garros, Halep era condusa cu un set si jumatate. Adversara sa mai avea nevoie de trei game-uri ca sa castige. Frustrata si emotionala, Halep si-a dat restart, si-a schimbat strategia si a dus trofeul acasa. In traducere: perseverenta e rasplatita", sustine revista americana.

Simona a castigat Roland Garros 2018 dupa o finala disputata cu Sloane Stephens. Anterior, sportiva noastra pierduse trei finale de Grand Slam, doua dintre ele chiar la Paris.Planul lui Dragnea după victoria de la CEX. "Nu putem să o ţinem aşa la nesfârşit"