Bonus de 1 milion $, "cadoul" pentru Simona Halep. De unde vin banii

Autor: Sport.ro
Marti 04 Septembrie 2018, 16:02

	Bonus de 1 milion $, "cadoul" pentru Simona Halep. De unde vin banii

Simona Halep are o avere impresionanta stransa din tenis, insa anul acesta va fi serios rasplatita de catre WTA.

Liderul mondial a confirmat prezenta la turneele din China, Wuhan si Beijing, astfel ca va bifa toate cerintele pentru a incasa bonusul de final de an acordat de catre Asoaciatia de tenis feminin.

Conform regulamentului intocmit de WTA, starurile din top 10 care evolueaza la toate cele patru turnee din categoria Premier Mandatory (Indian Wells, Miami, Madrid si Beijing) si la cel putin patru din cele cinci turnee din categoria Premier 5 (Doha, Roma, Rogers Cup, Cincinnati si Wuhan) primesc anual un bonus, iar daca o sportiva participa la toate cele noua competitii, are parte de o rasplata si mai mare.

Dupa confirmarea prezentei la Wuhan si Beijing, Simona Halep va bifa prezenta la toate cele noua turnee, ceea ce inseamna ca ii va intra in conturi nu mai putin de 1 milion de dolari.

Si locul ocupat in clasament are o importanta majora. Daca Simona va ceda locul de lider mondial si se va clasa pe locul secund, suma initial ava scadea cu 700 de mii de dolari, iar daca va incheia pe locul trei va ajunge la 650 de mii de dolari.

Anul trecut, Simona Halep a incasat un bonus de 1 milion de dolari pentru ca a incheiat anul pe primul loc.

Scandal în Parlament pe tema anulării pensiilor speciale. "Nici comuniștii nu au băgat așa mâna în buzunar”
BRAT