GALERIE FOTO Iga Swiatek, campioană și în plan vestimentar! Cum și-a prezentat al treilea trofeu câștigat la Roland Garros

Roland Garros 2023 Iga Swiatek Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Iunie 2023, 14:55
Data actualizarii: Duminica 11 Iunie 2023, 15:01

Iga Swiatek (22 de ani) a devenit cvadruplă campioană de Grand Slam. Trei dintre cele patru trofee, cucerite la Paris. 

Numărul 1 WTA, Iga Swiatek a devenit cvadruplă campioană de Grand Slam. Sportiva poloneză în vârstă de 22 de ani a depășit revelația ediției 2023 a turneului de mare șlem de la Paris, Karolina Muchova, în trei seturi, scor 6-2, 5-7, 6-4. 

2 ore și 46 de minute a fost durata ultimului act palpitant din capitala Franței, în care Swiatek s-a văzut puternic încercată de jocul cehoaicei. 

Iga Swiatek, apariție elegantă la ședința foto acordată campioanei Roland Garros 

La mai puțin de 24 de ore după încheierea finalei, Iga Swiatek a fost subiectul principal al unei ședințe foto în care a îmbrăcat o rochie elegantă, de culoare neagră, care s-a potrivit perfect cu fundalul istoric asigurat de Turnul Eiffel. 

Reper istoric al Parisului a devenit inclusiv Iga Swiatek, campioană de trei ori, în ultimele patru ediții ale turneului de mare șlem derulate în capitala Franței. „Poland Garros” a fost mesajul inscripționat pe o pancartă ridicată de o parte din fanii polonezi, veniți la Paris să o vadă pe Swiatek triumfând încă o dată. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!