Multiplu campion Roland Garros, pus de organizatori să ia taxiul, ca să ajungă la finală. Cum a fost posibil 

Roland Garros 2023 Ivan Dodig Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 11 Iunie 2023, 13:55
Data actualizarii: Duminica 11 Iunie 2023, 14:16

Ivan Dodig a făcut o dezvăluire incredibilă, după ce a devenit campion al turneului Roland Garros pentru a patra oară. 

Ivan Dodig și Austin Krajicek au câștigat proba de dublu masculin derulată în ediția 2023 a turneului de la Roland Garros.

Echipa croato-americană i-au depășit în minimum de seturi pe belgienii Sander Gille și Joran Vliegen, scor 6-3, 6-1, în ultimul act competițional, dar fanii tenisului vor rămâne cu o dezvăluire uimitoare, făcută de jucătorul croat, la capătul campaniei de câștigător la Paris.

Campion al turneului de dublu de la Roland Garros dezvăluie că organizatorii nu le-au asigurat transport

De patru ori campion al întrecerii de la Roland Garros - de două ori la dublu masculin și de două ori, în proba de dublu mixt - Ivan Dodig s-a plâns de tratamentul preferențial acordat de organizatorii parizieni anumitor jucători.

Astfel, Ivan Dodig a fost nevoit să își rezerve un taxi pentru fiecare deplasare în Complexul Stade Roland Garros, timp de 15 zile, durata competiției. 

„E al patrulea trofeu câștigat de mine la Paris. Sunt cvadruplu campion la Roland Garros și am șapte trofee de mare șlem în palmares. Dar sunt trist azi, și poate că o să vă întrebați de ce.

O spun pentru că nu am primit tratamentul de care toți sportivii trebuiau să beneficieze. Toți sportivii ar trebui să primească tratament egal pentru a concura unul împotriva celuilalt.

Mă întristează să o spun, dar în cele 15 zile de turneu am venit cu taxiul. Stăteam în mijlocul străzii, în Paris, ca să mă încălzesc, alături de partener, iar o dată s-a întâmplat să așteptăm patruzeci de minute după o mașină.

E trist, m-am simțit ca un turist la Paris. Sunt campion de patru ori, iar turneul trebuie să trateze fiecare jucător așa cum se cuvine. Sper ca anul viitor situația să fie mai bună,” a declarat Ivan Dodig, notează AS

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!