Andreea Prisacariu Simona Halep Tenis WTA Tenis WTA Romania Tenis

FOTO Andreea Prisăcariu: „Simona Halep e perfectă, o emblemă a României. Nimeni nu are voie să zică ceva rău despre ea”

Andreea Prisăcariu (370 WTA, 21 de ani) vorbește la superlativ despre Simona Halep și visează să joace împotriva ei în WTA. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Octombrie 2021, 13:42
Data actualizarii: Sambata 16 Octombrie 2021, 13:47

Andreea Prisăcariu (21 de ani, 370 WTA) a jucat semifinală în turneul ITF W25 Lisabona 2, în urmă cu două săptămâni, dar are șanse scăzute pentru a-și îndeplini obiectivul auto-impus de a ajunge jucătoare de top 250 WTA până la finalul acestui sezon. 

Sportiva legitimată la CS Dinamo București le admiră pe jucătoarele României din top 100 WTA și a declarat că visează să o întâlnească pe Simona Halep într-un meci oficial în cadrul circuitului WTA. 

Andreea Prisăcariu își propune intrarea în top 250 WTA până la sfârșitul anului 


„Simona Halep este o emblemă a României. Nimeni nu are voie să zică ceva despre ea! Chiar dacă nu mai e numărul 1, chiar dacă a avut o perioadă mai slăbuță… își poate reveni oricând. Nu îmi găsesc cuvinte ca să o descriu, e perfectă. Este o sursă de inspirație,”
a spus Andreea Prisăcariu pentru ProSport

Referitor la Mihaela Buzărnescu, jucătoare în fața căreia a pierdut într-o competiție ITF W80 de la Valencia, scor 0-6, 1-6, Andreea Prisăcariu a spus: „A avut mereu mâna foarte bună! E foarte talentată, cu multă experiență. A trecut prin foarte multe meciuri, a avut multe realizări. Nu spun că este bătrână, dar a făcut performanță dintr-o dată”, a precizat Prisăcariu despre Mihaela Buzărnescu.

Despre Sorana Cîrstea, Andreea Prisăcariu a declarat următoarele: „Este o persoană foarte caldă, foarte de treabă! Așa e cu mine, nu știu cu altele”, a declarat Andreea Prisacariu, fostă componentă a loturilor naționale de junioare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!