Sergiy Stakhovsky Janko Tipsarevic Tenis ATP viktor Troicki Tenis

FOTO Halucinant! Dialogurile ireale ale ucraineanului Stakhovsky cu sârbii Troicki și Tipsarevic, oferite publicității

Sergiy Stakhovsky a primit răspunsuri incredibile din partea sârbilor Viktor Troicki și Janko Tipsarevic, care participă la demonstrativul din Sankt Petersburg. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 19:08
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 19:43

Înrolat în rezistența ucraineană, fostul tenismen, Sergiy Stakhovsky, i-a condamnat pe tenismenii sârbi, Viktor Troicki și Janko Tipsarevic, pentru prezența acestora la un turneu demonstrativ organizat în St. Petersburg, Federația Rusă.

Printre sponsorii care finanțează organizarea acestui eveniment se numără Gazprom, Porsche și Fly Emirates, motiv pentru care Sergiy Stakhovsky a criticat desfășurarea lui, dar și pe participanți. Printe jucătorii prezenți se numără Troicki, Tipsarevic, Potapova, Fucsovics, Bondar, Djere, Kuznetsova, Putintseva, Karatsev și Vesnina. 

Dialoguri incredibile între ucraineanul Stakhovsky și sârbii Troicki și Tipsarevic

Numărați printre jucătorii care s-au deplasat în Federația Rusă, sârbii Viktor Troicki și Janko Tipsarevic au schimbat mesaje de nereprodus cu Sergiy Stakhovsky, care le-a transmis că este dezamăgitor din partea lor să susțină - prin prezența lor - Rusia, în contextul războiului din Ucraina. 

„Dezamăgitor să te văd în Rusia, Victor. Dar cred că banii pot cumpăra orice,” i-a scris Stakhovsky fostului său rival din circuit, Viktor Troicki. 

„Să fiu în țara bunicilor mei e de neprețuit! Ești un clovn de pe Instagram care confundă sportul cu politica. Asta nu are nimic a face cu războiul, dar, din moment ce ai menționat, eu și țara mea am trecut prin tot acest rahat și nu am primic niciodată vreun sprijin. Așa că te rog să taci dracului din gură,” a replicat Viktor Troicki, într-o manieră agresivă. 

„Adorabil, distrează-te! E mai bine să fiu un clovn de Instagram și să-mi apăr țara, decât să fiu o târfă pe bani rusești,” i-a răspuns Sergiy Stakhovsky lui Troicki. 

„Mai bine clovn de Instagram și să-mi apăr țara, decât să fiu o târfă pe bani rusești.”

„Sunt dezamăgit, Janko. E foarte dezamăgitor să te văd în Rusia. Bănuiesc că banii sunt mai presus de moralitate. E algerea ta,” i-a scris Sergiy Stakhovsky lui Janko Tipsarevic. 

„Serios? Ce spui despre asta, Domnule Luptător pentru Libertate... ai boicotat tu sau vreunul din membrii familiei tale sau ai protestat în vreo capacitate atunci când forțele NATO au bombardat țara mea, familia mea și oamenii mei, acum vreo 20 de ani...?”, a răspuns Tipsarevic. 

„Bucură-te de bani. Luptător pentru libertate pe Instagram... foarte frumos din partea ta,” a completat Sergiy Stakhovsky. 

Janko Tipsarevic a făcut referire la Războaiele Iugoslave, încheiate în 2001 cu destrămarea Iugoslaviei în șase state: Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Serbia și Macedonia de Nord. 

În data de 24 februarie 2022, Federația Rusă a invadat țara vecină, Ucraina. Estimările americane anunță pierderi umane de câte aproximativ 100,000 de persoane atât pentru Ucraina, cât și pentru Federația Rusă, potrivit unui articol publicat de BBC în data de 10 noiembrie. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!