bob bryan America Cupa Davis Cupa Davis Mardy Fish Tenis ATP Tenis

Bob Bryan și antrenorul Americii în Cupa Davis, amendați: cum au ajuns la un pas de suspendarea din tenis 

Bob Bryan și Mardy Fish au fost amendați cu câte $10,000 de către Agenția Internațională a Integrității în Tenis. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 10:44
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 10:46

Agenția Internațională a Integrității în Tenis a hotărât amendarea antrenorilor americani, Bob Bryan și Mardy Fish, cu suma de $10,000, ca urmare a încălcării regulamentului întocmit pentru antrenori.

În plus, Bob Bryan și Mardy Fish au primit pedepse de suspendare de patru luni, drept consecință a promovării unor case de pariuri pe rețelele de socializare.

Bob Bryan și Mardy Fish vor fi suspendați 4 luni din tenis, la următoarea abatere

  • SUA a fost eliminată în sferturile Cupei Davis 2022 de către Italia, scor 2-1 la meciuri. 

Ambii au cooperat cu Agenția Internațională a Integrității în Tenis și au șters postările în cauză, iar suspendările de patru luni vor rămâne inactive, atât timp cât cei doi nu vor comite o nouă încălcare a regulamentului. 

„Nicio persoană nu va facilita, încuraja sau promova, în mod direct sau indirect, parierea pe tenis,” se arată în secțiunea D.1.b a regulamentului stipulat pentru antrenorii de tenis. 

Reacționând la toate acestea, cel mai bun tenismen american aflat în activitate, Taylor Fritz nu a putut sta deoparte, pronunțându-se în felul următor: „Cum? Deci Tennis Channel și multe alte canale pot difuza segmente speciale cu reclame, dar, ca antrenor, nu ai voie să pariezi legal pe un alt sport, exceptând tenisul?”, a fost reacția lui Fritz. 

Campion de 16 ori în turneele de mare șlem, Bob Bryan s-a retras din tenis în 2020, în timp ce Mardy Fish, fost număr 7 ATP, a jucat ultimul său meci la US Open 2015. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!