Ana Bogdan Ana Bogdan antrenor Tenis WTA Romania Thomas Drouet Tenis

GALERIE FOTO Mutarea anului în tenisul românesc! Ana Bogdan l-a angajat pe Thomas Drouet, fostul antrenor al colegei Jaqueline Cristian

Ana Bogdan (30 de ani, 48 WTA) l-a angajat pe francezul Thomas Drouet ca antrenor, la capătul celui mai bun sezon al carierei sale. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 09:15
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 09:36

Veste importantă venită de la Cluj-Napoca: Ana Bogdan (30 de ani, 48 WTA) l-a angajat pe fostul antrenor al coechipierei din echipa națională, Jaqueline Cristian.

Thomas Drouet a aterizat în urmă cu 48 de ore în Transilvania, unde a început să pregătească presezonul Anei Bogdan, jucătoare care a reușit, în 2022, cele mai bune performanțe ale carierei. 

Thomas Drouet, noul antrenor al Anei Bogdan

Iubita pilotului de raliu, Simone Tempestini, Ana Bogdan a câștigat turneul WTA 125k de la Iași și a jucat prima sa finală într-o competiție de calibru WTA 250, la Varșovia, împotriva franțuzoaicei Caroline Garcia. 

„Perfecțiune! Nu găsesc lucruri de schimbat la această lovitură”, a scris francezul Thomas Drouet, în descrierea unei imagini care o afișează pe Ana Bogdan servind cu sârguință, într-o sesiune de antrenament. 

„După câteva zile în care am lucrat cu Ana, sunt încântat şi nerăbdător să colaborez cu ea, pentru a o ajuta să-şi îndeplinească obiectivele ambiţioase,” a adăugat Thomas Drouet, notează Tenisite.info. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!