Indiciile sunt clare! Serena Williams vrea să revină în tenis, în 2023

Serena Williams Serena Williams retragere Tenis WTA Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 16:00
Data actualizarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 16:04

Serena Williams s-a retras din tenisul profesionist, după US Open 2022, însă multipla campioană de Grand Slam ar putea reveni asupra deciziei luate. 

Serena Williams (41 de ani) oferă semne clare potrivit cărora și-ar dori întoarcerea în circuitul de elită al tenisului feminin.

Jucătoarea din Michigan s-a antrenat alături de sora sa, Venus și de Ursula Radwanska, în Florida, prezentându-se într-o condiție fizică de invidiat, în timp ce postările publicate prin intermediul lnstastory dovedesc suplimentar dorința sa de a reveni pe terenul de joc. 

Serena Williams ar putea fi motivată de recordul de titluri de mare șlem, deținut de Margaret Court

„Mă plictisesc puțin,” a scris Serena Williams într-un Instastory în care a fotografiat o rachetă de tenis. 

Cea mai mare motivație a Serenei Williams de a reveni în tenis ar fi constituită de recordurile istorice ale tenisului. Dacă va câștiga încă un Grand Slam, Serena ar egala recordul lui Margaret Court, care are în palmares 24 de titluri de mare șlem. 

„Nu aș fi fost Serena fără Venus” Ce a spus Serena Williams în discursul de retragere

Oficial, Serena Williams s-a retras din tenis după turul 3 al Openului American 2022, fază competițională în care a fost învinsă de australianca Ajla Tomljanovic. 

„Vă mulțumesc, ați fost extraordinari. Am încercat totul. Îți mulțumesc, tată. Știu că te-ai uitat la meci. Mulțumesc, mamă. Am atât de multe emoții. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine atâția ani.

Le mulțumesc părinților mei, care merită totul. Le sunt recunoscătoare, au luptat pentru mine, pentru surorile mele. Sunt lacrimi de bucurie, cred. Nu aș fi Serena dacă nu ar exista Venus, îți mulțumesc din suflet. Cu siguranță ești singurul motiv pentru care Serena Williams a existat. Vă mulțumesc tuturor, Alexis, Olympia. 

A fost o călătorie frumoasă, extraordinară... sunt atât de recunoscătoare fiecărei persoane care m-a încurajat în carieră, pentru că voi m-ați adus aici, în acest punct,” a declarat Serena Williams pe terenul de joc, imediat după încheierea ultimei sale partide la US Open 2022. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!