Aryna Sabalenka, spulberată de un fost jucător din ATP. "Vorbe goale!"

Arina Sabalenka Aryna Sabalenka razboiul din Ucraina Sergiy Stakhovsky Tenis
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 21 Aprilie 2023, 20:30
Data actualizarii: Vineri 21 Aprilie 2023, 20:55

Bielorusa spusese recent că dacă ar putea, ar opri războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei. 

Aryna Sabalenka (24 de ani / 2 WTA) își atrage dușmani din lumea tenisului. Jucătoarea născută în Minsk nu evită subiectul războiului din Ucraina și, de câte ori are ocazia, comentează pe marginea temei care stârnește reacții și din sportul mondial. 

Sabalenka și-a găsit nașul

„Dacă ucrainenii mă urăsc, atunci ce pot face? Dacă se simt mai bine că mă urăsc, sunt bucuroasă să-i ajut cu asta. Simt această ură în vestiar. Sincer, am ajuns să stau departe inclusiv de internet, fiindcă există un val de ură la adresa sportivilor din Rusia și Belarus. Și nu vreau să ajung prea deprimată din cauza acestei situaţii“, a spus recent Sabalenka.

  • Carantina, oprită de Aryna Sabalenka pentru o ședință foto sexy! Numărul 2 WTA s-a pozat în bikini pe balcon

Sportiva născută în Minsk, eliminată de Sorana Cîrstea în sferturi la Miami, a mai spus recent că "dacă ar putea, ar opri războiul!". 

Replica a venit azi de la fostul tenismen ucrainea Sergiy Stakhovsky una dintre cele mai puternice voci din sportul ucrainean. În vârstă de 37 de ani, fostul număr 31 ATP (2010) s-a înrolat și luptă pe front pentru a-și apăra țara. 

„Arina Sabalenka a spus: 'Dacă ar fi ceva ce aș putea face pentru a opri războiul, aș face-o, dar realitatea este că nu pot face nimic'. Realitatea este că nici măcar nu a încercat să oprească acest război și cu siguranță are pârghiile necesare măcar pentru a încerca", a scris ucraineanul pe Twitter.

Aryna Sabalenka (24 de ani, 2 WTA) a revenit asupra temei războiului din Ucraina și a vorbit dezaprobator la adresa președintelui Belarusului, Alexander Lukashenko. 

Câștigătoarea Openului Australiei s-a pronunțat împotriva războiului și a declarat că l-ar opri în secunda următoare, dacă acest lucru ar fi în controlul său. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!