ATP Metz Alexander Bublik Lorenzo Sonego Tenis ATP Tenis

VIDEO Gest incalificabil, suspect de blat, în finala turneului ATP de la Metz: cum a putut să piardă kazahul Alexander Bublik

Alexander Bublik i-a pus pe gânduri pe spectatorii prezenți la finala turneului ATP de la Metz, după un punct pierdut într-o manieră stranie. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 23:35
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 23:25

Mulți fani ai tenisului au rămas neplăcut surprinși de maniera în care Alexander Bublik (25 de ani, 41 ATP) a jucat un punct important, derulat în finala turneului ATP 250 de la Metz.

Sportivul din Kazahstan a irosit o oportunitate bună de a egala într-un game care i-ar fi putut aduce break-ul care să relanseze ultimul act al competiției din Franța, întorcând racheta în mână și lovind mingea cu gripul, în zona fileului, în detrimentul unui smash puternic, prin care avea șanse infime de a mai pierde schimbul de mingi.

Bublik a irosit o șansă rarisimă, într-un punct psihologic, care putea să marcheze începutul unei reveniri 

Lorenzo Sonego (27 de ani, 45 ATP) nu a stat pe gânduri și a speculat oportunitatea nebănuită, oferită de Alexander Bublik, făcând game și desprinzându-se la trei game-uri avans, în setul doi, după acest moment.

Finala s-a încheiat scor 7-6 (3), 6-2, în favoarea italianului Lorenzo Sonego, care s-a bucurat de fiecare cent din diferența pozitivă de €33,880 dintre premiul financiar încasat de el, pentru câștigarea trofeului - €81,310 - și cecul primit de Bublik, ca finalist învins, €47,430.

Modifică setările cookies