VIDEO Klitschko, mesaj de pe front pentru SUA și Europa: „Vă rog, acționați acum! Într-o oră sau mâine va fi prea târziu!”

Vitali Klitschko Rusia Ucraina Vladimir Klitschko Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 18:08
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 18:10

Vitali și Vladimir sunt foști campioni mondiali la box, la categoria grea, iar primul dintre ei este primarul Kievului din 2014.

Cei doi frați au rămas pe frontul de luptă pentru a-și apăra țara de războiul declanșat de Vladimir Putin pe 24 februarie. După mesajul înregistrat alături de Vitali, în care transmiteau un mesaj Europei și SUA, Vladimir Klitschko a avut un nou mesaj puternic transmis conducătorilor din lume. 

Fostul lider din box a postat pe contul de Instagram un mesaj video prin care se adresa lumii pentru a cere ajutor în oprirea războiului declanșat de Rusia. Aflat în Kiev, acolo unde participă la proteste, dar și se pregătește să lupte pentru țara sa, Vladimir cere ajutorul, punctând cât de importantă este intervenția cât mai rapidă a marilor puteri ale lumii. 

Mesajul lui Vladimir Klitschko pentru SUA și Europa

„Sunt Vladimir Klitschko și mă adresez lumii întregi pentru a opri acest război pe care Rusia l-a început. Doar astăzi, civili au fost împușcați de rachete, cu operațiuni speciale cetățenii au fost omorâți și se întâmplă în inima Europei. 

Nu este timp de așteptat pentru că va duce la o catastrofă umanitară. Trebuie să acționați acum, pentru a opri agresiunea rusă cu orice aveți. Acum! Într-o oră sau mâine va fi prea târziu. Vă rog, treceți acum la acțiune, nu așteptați! Acționați acum! Opriți acest război!”, a fost mesajul fratelui lui Vitali Klitschko. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!