FOTO Dayana Yastremska s-a refugiat în România, apoi a plecat în altă țară. Ucraineanca a transmis un mesaj răvășitor pe Twitter

Dayana Yastremska Razboi ucraina Ucraina Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 16:57
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 17:14

Una dintre cele mai talentate jucătoare de tenis s-a refugiat inițial în România, după ce a început atacul Rusiei asupra Ucrainei. 

Jucătoarea de tenis Dayana Yamstreska şi sora ei, care au plecat, vineri, din Ucraina, au ajuns în Franţa, conform unui mesaj postat de sportivă pe Twitter.

"Obosită, dar eu şi sora mea suntem în siguranţă. Mulţumesc, Franţa. Ucraina, fii puternică. Ne e de dor de voi, mama şi tata", a scris sportiva pe Twitter.

Vineri, Yastremska a anunţat că, după două nopţi în parcarea subterană, părinţii ei au decis să le trimită pe ea şi pe sora ei din Odesa, "cu orice preţ". Ea a ajuns în România, de unde a plecat în Franţa, cel mai probabil la Lyon, conform presei franceze.

Tânăra jucătoare din Ucraina a stat în Odesa, unul dintre cele mai afectate orașe de răboiul pornit de Putin, alături de părinții și sora ei până în cursul zilei de vineri.  Yastremska a dezvăluit că a reușit să fugă din Ucraina, alături de sora sa cea mică, după ce părinții lor au făcut tot posibilul ca cele două să plece. 

Părinții tenismenei au rămas însă în Odesa, după cum a dezvăluit chiar tânăra jucătoare într-o postare pe Instagram, în care a oferit informații despre starea sa.  Sportiva a venit în România, unde a stat doar o noapte, alături de sora sa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!