GALERIE FOTO | Cum a pozat fiica Serenei Williams! "Adorabil!" Olympia are doi ani si a strans sute de mii de apecieri pe Instagram

Serena Williams Alexis Ohanian Olympia Ohanian Tenis GALERIE FOTO | Cum a pozat fiica Serenei Williams! "Adorabil!" Olympia are doi ani si a strans sute de mii de apecieri pe Instagram
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Octombrie 2019, 12:26
Data actualizarii: Miercuri 23 Octombrie 2019, 12:32

Serena Williams a publicat noi poze cu fetita sa. 

Se spune ca o imagine face cat 1000 de cuvinte, iar acest lucru nu putea fi mai adevarat in aceasta saptamana, cand Serena Williams a publicat pe retelele sociale o imagine cu fiica sa de doi ani, Alexis Olympia Ohanian. 

Olympia a induiosat nu mai putin de 710.000 de oameni care au apreciat fotografia postata de cea mai titrata tenismena in activitate.

  • GALERIE FOTO | Cum a pozat fiica Serenei Williams! Adorabil! Olympia are doi ani si a strans sute de mii de apecieri pe Instagram

Caroline Wozniacki despre fiica Serenei Williams: „Este adorabila!”

„Si-a luat in serios rolul de fetita care imparte petalele de flori. Felicitari mirilor, ma bucur foarte mult pentru voi,” a scris Serena Williams in descrierea imaginii. 

Printre comentariile principale lasate in josul imaginii s-a regasit si remarca danezei Caroline Wozniacki, care a exclamat faptul ca Alexis este un copil adorabil. 

Alexis Olympia Ohanian s-a nascut in data de 1 septembrie 2017. Serena Williams si Alexis Ohanian au in prezent 38, respectiv 36 de ani. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!