GALERIE FOTO | Cum a pozat fiica Serenei Williams! "Adorabil!" Olympia are doi ani si a strans sute de mii de apecieri pe Instagram

GALERIE FOTO | Cum a pozat fiica Serenei Williams! "Adorabil!" Olympia are doi ani si a strans sute de mii de apecieri pe Instagram

Serena Williams a publicat noi poze cu fetita sa. 

Se spune ca o imagine face cat 1000 de cuvinte, iar acest lucru nu putea fi mai adevarat in aceasta saptamana, cand Serena Williams a publicat pe retelele sociale o imagine cu fiica sa de doi ani, Alexis Olympia Ohanian. 

Olympia a induiosat nu mai putin de 710.000 de oameni care au apreciat fotografia postata de cea mai titrata tenismena in activitate.

Caroline Wozniacki despre fiica Serenei Williams: „Este adorabila!”

„Si-a luat in serios rolul de fetita care imparte petalele de flori. Felicitari mirilor, ma bucur foarte mult pentru voi,” a scris Serena Williams in descrierea imaginii. 

Printre comentariile principale lasate in josul imaginii s-a regasit si remarca danezei Caroline Wozniacki, care a exclamat faptul ca Alexis este un copil adorabil. 

Alexis Olympia Ohanian s-a nascut in data de 1 septembrie 2017. Serena Williams si Alexis Ohanian au in prezent 38, respectiv 36 de ani. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Județul Timiș a înregistrat cele mai multe cazuri de Covid-19 în 24h, de la începutul pandemiei
BRAT