Simona Halep, in centrul unui scandal de proportii: a fost data in judecata de BNR, alaturi de Nastase si Tiriac! Motivul e incredibil

Simona Halep, in centrul unui scandal de proportii: a fost data in judecata de BNR, alaturi de Nastase si Tiriac! Motivul e incredibil

Luni 11 Februarie 2019, 16:56

Simona Halep este in centrul unui scandal de proportii!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Fostul lider mondial din WTA, Simona Halep, Ilie Nastase si Ion Tiriac au fost dati in judecata de BNR, dupa ce acestia au cerut reincluderea Arenelor BNR in circuitul sportiv. Mugur Isarescu le cere la tribuna daune in valoare de 1 milion de euro. Anuntul a fost facut chiar de Ilie Nastase, intr-o interventie telefonica la Telekom Sport.

”Daca e finala la Bucuresti, nu avem unde sa o jucam. Ca probabil e intr-o luna mai frumoasa, mai calduroasa. Unde sa jucam? O sa jucam probabil la Cluj, ca l-am vazut pe domnul Boc si il felicit ca dadea la toba aia chiar daca e primar, chiar daca a fost primul ministru. Bravo lui! Nu si-a pus numele pe o sticla de vin, s-a dus sa incurajeze echipa Romaniei. Putea si domnul Isarescu sa faca la fel. Ca nu-i cadeau galoanele. Am deschis un proces. Domnul Isarescu, el asa conduce banca, e ca si afacerea de la mama lui de la Dragasani, ne-a dat in judecata si ne cere un milion de euro mie, lui Tiriac si lui Halep, ca am indraznit sa ii cerem stadionul. Ca noi vrem sa-l vindem ca el sau sa facem hoteluri pe acolo. Nu, vrem sa jucam tenis. Eu cu domnul Tiriac mai avem putin de trait. Sper ca ceilalti care raman, Halep sau ce mai ramane in urma noastra, o sa se bata pana o sa castige dreptul sa joace acolo”, a spus Ilie Nastase, pentru Telekom Sport.
 VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT