FOTO Faza zilei la Miami: Nick Kyrgios a oprit meciul ca să își facă poză cu un fan intrat pe teren. Kyrgios așteaptă „nota de plată” din partea ATP 

Nick Kyrgios ATP Masters 1000 Miami Jannik Sinner Nick Kyrgios selfie fan Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2022, 08:55
Data actualizarii: Miercuri 30 Martie 2022, 09:00

Nicholas Kyrgios a strălucit, dar nu prin tenisul prestat, în partida cu Jannik Sinner, aprinzând spiritele în finalul primului set. 

Nick Kyrgios este, probabil, unul dintre cei mai charismatici tenismeni pe care circuitul ATP îi are în componență actualmente, iar lucrul acesta a fost demonstrat de reacția tenismenului australian în urma intrării unui puști pe terenul de joc, în timpul meciului cu Jannik Sinner, pierdut 7-6, 6-3, în optimile de finală. 

Campion al Openului Australian în acest an, în proba de dublu, Nicholas Kyrgios și-a pierdut cumpătul în raport cu arbitrul de scaun, în finalul primului set, insultându-l și rupându-și racheta, dar a reacționat cu stil după ce un adolescent a pătruns pe suprafața de joc în setul secund. 

Nick Kyrgios i-a făcut ziua mai frumoasă unui puști care a reușit să pătrundă în teren, în timpul meciului

Reacționând similar cu Cristiano Ronaldo, Nick Kyrgios nu s-a speriat de prezența neconformă a spectatorului în teren și i-a oferit plăcerea de a face o poză cu acesta, la scurt timp steward-ul scoțându-l pe spectator din teren, fără împotrivirea acestuia. 

Deși gestul a impresionat, Nick Kyrgios se pune în pericolul de a fi din nou amendat de ATP. Dincolo de ruperea rachetei și de comportamentul nesportiv din finalul primului set, în raport cu arbitrul de scaun, jucătorul de la antipozi ar putea fi sancționat financiar pentru participarea la acest incident. 

La Indian Wells, Nick Kyrgios a fost amendat cu $25,000 pentru limbaj licențios și comportament nesportiv, australianul aruncând cu racheta imediat după încheierea meciului cu Rafael Nadal. Racheta a trecut aproape de un copil de mingi, care s-a tras din direcția acesteia. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!