VIDEO Faza zilei în tenis: Rublev și-a vărsat nervii pe un fotograf, înainte să piarda finala Mastersului de la Shanghai

Andrey Rublev ATP Shanghai Hubert Hurkacz Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 16 Octombrie 2023, 07:37
Data actualizarii: Luni 16 Octombrie 2023, 07:44

Hubert Hurkacz este noul campion al turneului ATP Masters 1000 de la Shanghai. 

Andrey Rublev (25 de ani, 7 ATP) a fost învins de Hubert Hurkacz (26 de ani, 17 ATP), în finala turneului ATP Masters 1000 de la Shanghai.

Partida s-a încheiat cu scorul de 6-3, 3-6, 7-6 (8), în favoarea tenismenului polonez, însă finalul meciului a conținut și o doză de dramă. 

Andrey Rublev a pierdut finala turneului ATP Masters 1000 de la Shanghai

La 5-4 pentru Hurkacz și 40-egal în setul decisiv, Rublev a pierdut punctul important și s-a dus țintă către un fotograf, în direcția căruia a strigat, reproșându-i că s-ar fi mișcat în timpul punctului.

Arbitrul a decis să îl avertizeze pe tenismenul rus la minge de meci, provocând un moment delicat, dar trecut cu brio de Rublev, care a cedat mai târziu, în tiebreak. 

„De ce, de ce trebuie să te miști?”, i-a spus Rublev fotografului în cauză. 

„Știu ce spui, ai dreptate, nu trebuia să se miște în timpul punctului, dar atitudinea ta față de el a fost foarte agresivă și trebuia să intervin,” i-a comunicat arbitrul de scaun rusului, după ieșirea nervoasă. 

Hubert Hurkacz a câștigat cel de-al șaptelea titlu ATP al carierei și a ieșit pentru a doua oară câștigător într-o competiție Masters 1000, după succesul semnat la Miami, în 2021.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!