Angelique Kerber fair-play Simona Halep accidentare grava Simona Halep retragere Roma Simona Halep Roma 2021 Tenis

Fair-play la superlativ! Gestul de mare sportivitate facut de Angelique Kerber, imediat dupa accidentarea Simonei Halep 

Angelique Kerber a sarit in ajutorul Simonei Halep, de indata ce a observat ca romanca resimte dureri puternice. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 12 Mai 2021, 20:47
Data actualizarii: Miercuri 12 Mai 2021, 20:52

Gest de mare sportivitate facut de Angelique Kerber, in momentul retragerii Simonei Halep. Fortata sa renunte la turneul de la Roma din cauza unor dureri resimtite brusc la musculatura gambei stangi, Simona Halep a fost incapabila sa mearga fara ajutor extern, sprijinindu-se initial pe racheta si mai apoi de Darren Cahill, care a purtat-o de la marginea terenului pana in afara Arenei Grand Stand, de unde romanca a fost transportata la centrul medical.

In tot acest timp, Angelique Kerber nu a ramas nepasatoare si a inceput sa-i impacheteze Simonei geanta cu rachete, nu inainte de a sta pe banca de odihna cateva minute alaturi de Simona Halep si de a empatiza cu starea sa indurerata.

Angelique Kerber este una dintre prietenele Simonei Halep din circuitul WTA. Cele doua au format echipa de dublu in turneul WTA 1000 de la Miami, unde le-au invins pe Aryna Sabalenka si Elise Mertens, campioane de mare slem in aceasta proba. 

Viitorul Simonei Halep ramane incert, in conditiile in care jucatoarea din Romania a intrebat fizioterapeutul daca crede ca muschiul gambei sale stangi e rupt sau nu. In ciuda unei prestatii solide, Simona Halep a ratat sansa unei reeditari a duelului din finala Roland Garros 2017, cu Jelena Ostapenko. 

Modifică setările cookies