Fabio Fognini Wimbledon Rafael Nadal Wimbledon 2022 Wimbledon Tenis

Fabio Fognini îl acuză pe Rafael Nadal că s-ar fi prefăcut accidentat în meciul cu Taylor Fritz: „Nu mai credeți tot ce citiți!”

Fabio Fognini crede că Rafael Nadal utilizează problemele medicale drept tactică în timpul meciurilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Iulie 2022, 11:15
Data actualizarii: Joi 07 Iulie 2022, 11:13

Fabio Fognini nu crede că Rafael Nadal a fost cu adevărat accidentat în zona abdominală, în timpul sfertului de finală câștigat pe iarba de la Wimbledon, în defavoarea americanului Taylor Fritz.

După 4 ore și 20 de minute de joc, Rafa Nadal s-a impus, scor 3-6, 7-5, 3-6, 7-5, 7-6, dar ibericul nu a fost apreciat pentru spiritul său de luptă de către jucătorul italian, Fabio Fognini. 

Fabio Fognini nu crede că Rafael Nadal ar fi putut juca timp de 4 ore și 20 de minute dacă problemele abdominale ar fi fost serioase

„Dragilor, nu mai credeți tot ce citiți, vă rog!” a scris Fabio Fognini pe Instagram, lăsând de înțeles că nu crede că deficiențele fizice acuzate de Nadal ar fi fost fondate. 

Bandajat în zona abdominală, Rafael Nadal a cerut un time-out medical în timpul setului secund, în care a primit analgezice din partea medicului. Decizia s-a dovedit inspirată, dublul campion de Grand Slam rămânând în cărți pentru a reuși marele șlem istoric în acest an. 

Modifică setările cookies