Tenis

Emma Răducanu, primele cuvinte în limba română! Ce le-a transmis românilor campioana de la US Open

Emma Răducanu a vorbit pentru prima oară în public limba româna, anunțându-și participarea la Transylvania Open. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 11:42
Data actualizarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 11:51

Participarea Emmei Răducanu la competiția de calibru WTA 250 care urmează să se deruleze la Cluj-Napoca în ultima săptămână a lunii octombrie a adus un prim moment special. 

Într-un scurt clip de prezentare, în care își anunță sosirea în România peste aproximativ două săptămâni, Emma Răducanu a putut fi auzită vorbind în limba română. E prima oară când campioana de la US Open vorbește româna în public.

„Salut! Mă bucur că am ocazia să joc în Transylvania Open. Tatăl meu este român și am experiențe frumoase în țară. Abia aștept să ne vedem. Pa!” a fost mesajul transmis de Emma Răducanu pentru spectatorii care urmează să asiste la desfășurarea turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca. 

Simona Halep, Emma Răducanu și Irina Begu se numără printre jucătoarele din top 100 WTA care vor participa la întrecerea denumită Transylvania Open, al doilea turneu WTA 250 organizat la Cluj-Napoca, după Winners Open, din luna august. 

Transylvania Open va avea loc în săptămâna 25-31 octombrie în Sala Polivalentă, iar meciurile se vor desfășura pe suprafață hard indoor. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies