Emma Răducanu, după ultimul meci al anului: „Nu am mai fost într-o vacanță de 7 ani. Am nevoie să mă deconectez.”

emma raducanu Emma Raducanu vacanta Tenis WTA WTA Linz Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 11:53
Data actualizarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 11:59

Emma Răducanu mărturisește că nu a mai fost într-o vacanță de pe vremea când avea doar 11 ani. 

O luptă de 2 ore și 35 de minute nu a fost suficientă pentru ca Emma Răducanu să evite înfrângerea în prima partidă jucată în turneul WTA 250 de la Linz. Campioana de la US Open a fost eliminată de numărul 106 WTA, Xinyu Wang, scor 1-6, 7-6, 5-7 și dezvăluie că are nevoie de o pauză de la tenis pentru a putea aborda cu maxim de energie pregătirile din pre-sezon. 

„Tot ce mi s-a întâmplat în acest sezon a fost o mare surpriză pentru mine. Știu că sunt mulți oameni care comentează despre ce fac sau nu fac, dar mai știu că trebuie să îmi păstrez concentrarea și să am în jurul meu un cerc restrâns de oameni, în care am încredere.

Părinții mei vor fi cheia pentru a rămâne cu picioarele pe pământ și sunt persoanele care exercită o influență bună asupra mea, prevenind ca spusele altora să mă afecteze,” a declarat Emma Răducanu, în ultima conferință de presă pe care a susținut-o la capătul unui meci oficial jucat în sezonul 2021. 

Emma Răducanu: „Am nevoie să mă deconectez de la tenis, timp de câteva zile.”


Povestind despre planurile din perioada următoare, sportiva britanică cu origini românești, în vârstă de 18 ani a adăugat: „Nu am mai mers într-o vacanță de 7 ani. Țin minte că ultima vacanță a fost un weekend prelungit în Elveția, alături de părinții mei. Sper să pot să fac ceva similar acum, pentru că am nevoie să mă deconectez de la tenis, timp de câteva zile. 

Vreau să fiu pregătită mental pentru a înfrunta ambițiile pre-sezonului. Voi fi foarte înfometată după victorii și motivată să continui să joc bine,” a completat Emma Răducanu, în fața jurnaliștilor austrieci, prezenți la Linz, notează Punto de break

În clasamentul WTA LIVE, Emma Răducanu (18 ani) urcă o poziție, grație prezenței în turenul WTA 250 de la Linz, având posibilitatea de a atinge un nou maxim în ierarhia mondială, anume locul 19. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!