Tenis

Emma Răducanu, out de la Linz! A pierdut în trei seturi cu o jucătoare venită din calificări, după ce a acuzat probleme medicale

Emma Răducanu (20 WTA) și Xinyu Wang (106 WTA) s-au duelat pentru un loc în sferturile turneului de la Linz. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 22:25
Data actualizarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 22:28

Principala favorită a turneului a fost eliminată chiar la primul meci, de chinezoaica venită din calificări, scor 1-6, 7-6, 5-7. Primul set a fost un tur de forță al lui Wang, după ce Emma a reușit să câștige un singur game, pe primul, chiar pe propriul serviciu. 

În setul secund, tenismena cu origini românești a avut un ritm mai bun de joc încă din startul setului, iar la un moment dat a avut un avantaj de 4-2. Cu toate astea, Wang a reușit să revină și să treacă la conducere cu 5-4, dar setul a fost decis la tiebreak, acolo unde Răducanu s-a impus la 0. 

  • Emma Raducanu la Linz

Duel la limită în setul al treilea! Răducanu a acuzat probleme medicale

Setul decisiv a început în forță pentru ambele tenismene, care nu și-au cedat serviciul până la 4-4. Emma Răducanu a acuzat probleme medicale, vizibil epuizată după desfășurarea jocului, iar tenismena din China a forțat. 

Campioana de la US Open a cerut intervenția fizioterapeuților la 5-4 pentru adversară, după ce și-a cedat serviciul. Meciul s-a reluat, însă Wang a ratat două mingi de meci, iar Răducanu a reușit să facă rebreak și să egaleze, însă chinezoaica nu a mai greșit, câștigând următoarele două game-uri și asigurându-și prezența în sferturile de finală. 

Xinyu Wang va da în sferturile de finală de Alison Riske. 

Modifică setările cookies