Daniil Medvedev nu a fost o revelatie, este o certitudine! A castigat turneul ATP de la Sankt Petersburg fara sa piarda set

Daniil Medvedev nu a fost o revelatie, este o certitudine! A castigat turneul ATP de la Sankt Petersburg fara sa piarda set

Traseul nord-american de senzatie al rusului Daniil Medvedev n-a fost intamplator. La primul turneu jucat dupa finala pierduta la US Open, Medvedev si-a trecut in palmares un nou titlu ATP, impunandu-se la St. Petersburg.

Daniil Medvedev l-a invins in finala pe croatul Borna Coric in minimum de seturi, scor 6-3, 6-1. Aceasta victorie vine dupa ce Medvedev a castigat la Cincinnati si a ajuns in ultimul act la Washington, Montreal si New York. 

Daniil Medvedev isi consolideaza locul 4 ATP

Pe Medvedev il separa in continuare aproximativ 2000 de puncte ATP de podiumul mondial, format din Novak Djokovic, Rafael Nadal si Roger Federer.

De mentionat asupra parcursului lui Medvedev de la St. Petersburg este ca numarul 4 ATP nu a pierdut niciun set de-a lungul intregii competitii. 

Numele oponentilor invinsi de Daniil Medvedev in minimum de seturi la St. Petersburg: Evgeniy Donskoy (nr. 118 ATP), Andrey Rublev (nr. 38 ATP), Egor Gerasimov (nr. 119 ATP), Borna Coric (nr. 15 ATP). 

Daniil Medvedev: „Mi-a fost greu sa nu strig de bucurie.”

„Sunt extrem de fericit. Stilul meu este sa imi ascund emotiile, dar mi-a fost greu sa nu strig de bucurie”, a declarat Medvedev pe teren imediat dupa finalul partidei cu Coric.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Care este viteza medie a unui tren în România, în anul 2021. "Îl pot întrece cu bicicleta"
BRAT
Modifică setările cookies