Dan Petrescu CFR Cluj emma raducanu Transylvania Open Turneu WTA 250 Cluj-Napoca Tenis Dan Petrescu

Dan Petrescu, gata să comită "ilegalități", doar ca să o poată vedea pe Emma Răducanu live: „Sunt cuminte, poate mă lasă!”

Deși accesul este interzis, Dan Petrescu vrea să intre în Arena BT pentru a o putea urmări pe Emma Răducanu jucând la Transylvania Open. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Octombrie 2021, 10:30
Data actualizarii: Marti 26 Octombrie 2021, 10:54

CFR Cluj s-a distanțat la 8 puncte în fruntea Ligii 1, iar ecartul liniștitor i-a conferit pe moment tehnicianului Dan Petrescu libertatea de a se gândi la hobby-urile sale. 

Fan al tenisului românesc, Dan Petrescu a declarat, după victoria formației sale, scor 2-0 împotriva Sepsi Sf. Gheorghe că vrea cu orice preț să asiste la un meci de-ale Emmei Răducanu, la Openul Transilvaniei

  • Dan Petrescu

Autoritățile nu s-au răzgândit: Transylvania Open se desfășoară fără spectatori


Pentru a-și îndeplini obiectivul, fostul internațional român este în stare chiar și să-i păcălească pe oamenii de ordine, cu ajutorul unei acreditări de jurnalist. 

„Ne-am obișnuit fără fani în tribune, am mai stat un an. Mă gândeam să-mi fac o intrare ca ziarist. Să nu mă filmați. Aș vrea să merg, poate sunt lăsat, că sunt cetățean de onoare al Clujului.

Îmi pun mască, stau cuminte. Chiar vreau să o văd pe Emma. Pe Simona am văzut-o de foarte multe ori, dar pe Emma, niciodată”, a declarat antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu în conferința de presă organizată după încheierea meciului câștigat contra oaspeților din Sfântu Gheorghe, notează ProSport

Emma Răducanu o înfruntă pe slovena Polona Hercog în primul tur al Transylvania Open marți, 26 octombrie, într-un meci care va începe după ora 18:00. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!