Camila Giorgi sexy Gabriela Ruse sexy Tenis WTA Romania Tenis WTA sexy WTA Chicago Tenis

GALERIE FOTO Cum s-a pregătit Camila Giorgi de meciul cu Gabriela Ruse de la Chicago: apariții senzaționale pe Instagram din partea celor două jucătoare

Camila Giorgi s-a pregătit intens, dar nu doar pe terenul de tenis pentru meciul cu Gabriela Ruse de la Chicago. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2021, 13:21
Data actualizarii: Marti 28 Septembrie 2021, 13:23

Gabriela Ruse și Camila Giorgi se duelează în primul tur al competiției WTA 500 de la Chicago 2 marți, 28 septembrie, nu mai devreme de ora 18:30, fus orar românesc. Numerele 98 și 37 WTA promit o partidă de tenis de calitate, ambele jucătoare înregistrând în acest sezon cele mai bune performanțe ale carierei.

Intrată în premieră în top 100 WTA, Gabriela Ruse a câștigat în 2021 primul trofeu WTA, la Hamburg, în timp ce sportiva italiană s-a impus la Montreal, adjudecându-și primul titlu de calibru WTA 1000. 

  • GALERIE FOTO HOT: Camilla Giorgi isi arata latura sexy in carantina de la Melbourne

Gabriela Ruse vs. Camila Giorgi, duelul momentului al jucătoarelor hot din circuitul WTA 


Două dintre cele mai sexy jucătoare de tenis din lume, Gabriela Ruse și Camila Giorgi s-au antrenat intens pentru acest turneu, dar italianca nu a ratat ocazia de a filma câteva advertoriale pentru Giomila, compania sa care comercializează haine și accesorii. 

Învingătoarea meciului va juca în 16-imile de finală ale întrecerii WTA 500 de la Chicago 2 împotriva Katerinei Kozlova (140 WTA). 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies