Bonus URIAS pentru Halep! Abandonul de la Beijing nu afecteaza asta: Cati bani incaseaza Simona dupa participarea la turneele din China

Bonus URIAS pentru Halep! Abandonul de la Beijing nu afecteaza asta: Cati bani incaseaza Simona dupa participarea la turneele din China

Simona Halep a abandonat la Beijing. 

Simona Halep s-a accidentat la Wuhan in timpul unui antrenament, insa a decis sa intre pe teren si sa joace in turul al doilea cu Dominika Cibulkova. 

In ciuda faptului ca declara, inainte de turneul de la Beijing, ca nu este refacuta 100%, Simona Halep a intrat in competitie si a jucat un set cu Ons Jabeur. Tunisianca s-a impus categoric, scor 6-1, iar romanca a abandonat competitia. 

"Simt o durere mare. Nu puteam sa ma misc. Acum sunt foarte ingrijorata. Nu stiu exact ce este, voi merge acasa, voi face un RMN si voi vedea", a fost prima reactie a Simonei Halep potrivit contului de Twitter al turneului de la Beijing, dupa abandon. 

In ciuda faptului ca a iesit inca din primul tur jucat la ambele competitii din cirucuitul asiatic, Simona Halep va primi o recompensa uriasa. 

1 milion de dolari este bonusul pe care si l-a asigurat romanca. Regulamentul WTA arata ca sportiva care termina sezonul precedent pe primul loc mondial si participa la toate turneele Premier Mandatory si Premier 5 dintr-un singur sezon, primeste bonusul urias. 

Cele doua competitii de la Wuhan si Beijing au ajutat-o pe Simona Halep sa indeplineasca aceasta conditie. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies