Care Neymar? Rafael Nadal a aratat lumii de ce este in stare cu mingea la picior: ar fi putut ajunge fotbalist profesionist?!

Care Neymar? Rafael Nadal a aratat lumii de ce este in stare cu mingea la picior: ar fi putut ajunge fotbalist profesionist?!

O mostra din ce ar fi putut fi Rafael Nadal ca fotbalist: calitatile spaniolului cu mingea nu sunt de neglijat :) 

Abilitatile aratate de Rafael Nadal pe zgura sunt cunoscute drept imbatabile, dar tenismenul iberic nu se limiteaza doar la sportul sau. Intr-un antrenament desfasurat la Madrid, numarul 2 ATP le-a aratat fanilor ca este capabil de skill-uri impresionante fotbalistice, controland mingea de tenis cu o incredere rar intalnita intre jucatorii de tenis.

"Doar o alta prestatie impresionanta a lui Rafa pe zgura," au scris reprezentantii circuitului ATP pe Twitter. Nadal a practicat fotbalul in perioada junioratului pentru Mallorca, dar a lasat o potentiala cariera in fotbal pentru a se dedica tenisului. 

Intre timp, Rafa a devenit de 13 ori campion la Roland Garros si are, la fel ca Roger Federer, cele mai multe titluri de Grand Slam adjudecate vreodata de vreun tenismen, 20. 

Nadal va debuta miercuri, 5 mai in turneul ATP Masters 1000 de la Madrid. Adversarul sau va fi pustiul-minune al tenisului spaniol, Carlos Alcaraz, care la 17 ani ocupa locul 120 in ierarhia mondiala. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii au susținut prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies