Simona Halep Simona Halep duble greseli Simona Halep Elise Mertens Simona Halep Madrid 2021 Tenis

"Cate mai dai? Cate mai dai?!" Simona Halep, cu nervii la pamant in meciul pierdut cu Elise Mertens la Madrid: cifrele dezastruoase care motiveaza esecul romancei 

48: acesta este numarul greselilor nefortate comise de Simona Halep in meciul cu Elise Mertens. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 04 Mai 2021, 17:32
Data actualizarii: Marti 04 Mai 2021, 17:38

Simona Halep a parasit competitia WTA 1000 de la Madrid, in urma unei infrangeri dure, suferite in fata belgiencei Elise Mertens (16 WTA), care a invins-o, scor 4-6, 7-5, 7-5. 

Jocul practicat de numarul 3 WTA a fost definit de risc, Simona Halep comitand un numar-record de greseli nefortate, 48, total atipic ei, dar e notabil ca Simona a lovit si de 40 de ori direct castigator, o performanta rar vazuta in jocul campioanei en-titre de la Wimbledon.

Parte a erorilor nefortate a fost cauzata de dublele greseli comise, in legatura cu care Simona Halep s-a enervat cumplit la inceputul setului decisiv. La scorul de 2-1, 30-15 in setul trei, Simona Halep a facut o dubla greseala, dupa care a strigat: "Cate mai dai? Cate mai dai?", aratandu-se exasperata de prestatia nefasta la serviciu. 

De-a lungul celor doua ore si 34 de minute de joc, Simona Halep a comis 10 duble greseli, a avut un procentaj de 66% la primul serviciu, dar a castigat doar 57% din punctele jucate cu prima serva si doar 43% din cele jucate cu serviciul doi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!