Simona Halep Simona Halep proces Simona Halep tribunal Tenis

Când ar putea veni verdictul în procesul Simonei Halep: fanii au început să spere la cel mai optimist scenariu

Simona Halep are șanse minime de a participa în primele luni ale sezonului 2023 în circuitul WTA. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Decembrie 2022, 10:45
Data actualizarii: Luni 26 Decembrie 2022, 10:55

Simona Halep (31 de ani, 10 WTA) s-a antrenat pe terenul de tenis în luna decembrie, iar cei mai optimiști fani ai dublei campioane de Grand Slam din România au început să se gândească până și la ridicarea suspendării provizorii, aplicate în circuitele ITF și WTA de către Agenția Internațională a Integrității în Tenis.

Testul anti-doping cu rezultat pozitiv la Roxadustat se anunță a fi o problemă care nu se va încheia pentru Simona Halep în 2022. Depistată pozitiv la US Open, la sfârșitul lunii august, jucătoarea din România va fi audiată de tribunalul indepentent, Sports Resolutions, abia în 2023, anunță ProSport

Simona Halep ratează Australian Open 2023 

Echipa de avocați a Simonei Halep speră la acordarea unui verdict până în luna februarie a anului 2023, lucru care confirmă lipsa de urgență din viața jucătoarei din Constanța, care petrece concediul de sărbători la Londra, în timp ce, în aceeași perioadă a anilor precedenți, se antrena intens pentru vara australiană de tenis.

Dacă Simona Halep va fi găsită nevinovată de tribunalul Sports Resolutions, iubitorii tenisului românesc pot începe să spere la o prezență a constănțencei la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!