Boris Becker Boris Becker faliment Tenis ATP Tenis

Boris Becker, la un pas de închisoare! Ce s-a întâmplat cu falimentatul campion al tenisului masculin 

Boris Becker este acuzat pentru 24 de infracțiuni diferite și riscă o pedeapsă de 7 ani în închisoare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Martie 2022, 10:15
Data actualizarii: Marti 22 Martie 2022, 10:23

Boris Becker (54 de ani) a declarat faliment în urmă cu cinci ani, dar urmează să fie judecat în tribunal, pentru că a eșuat în a transporta trofeele de tenis câștigate, pe care le-a vândut pentru a-și acoperi datoriile în valoare de $65 de milioane. 

Tribunalul îl acuză pe fostul tenismen german că nu a respectat obligațiile informaționale bancare și nu a livrat trofeele scoase la licitație pentru a-și plăti toate datoriile. 

Dacă va fi găsit vinovat, Boris Becker va fi condamnat la 7 ani de închisoare

Printre trofeele puse în vânzare s-au numărat trofeul câștigat la Wimbledon, în 1985 și cele adjudecate la Australian Open, în anii 1991 și 1996. Cele trei trofee sunt estimate la o valoare de $2,3 milioane, informează Tennis Head

În plus, Boris Becker a fost acuzat de sifonarea a sute de mii de lire transferate în conturile fostei sale soții, Barbara Becker și actualei soții, cu care nu mai locuiește, Sharley Becker. 

Procesul la care Boris Becker va fi supus va dura trei săptămâni. Acuzat de șapte ori pentru că ar fi ascuns bunuri și proprietăți, Becker însumează 24 de acuzații diferite, de 4 ori mai multe decât titlurile de Grand Slam câștigate de-a lungul carierei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!