Tenis

Novak Djokovic l-a prins pe contre pied chiar și pe fostul său antrenor, Boris Becker. Reacția germanului 

Boris Becker (54 de ani) a fost antrenorul lui Novak Djokovic. Neamțul l-a pregătit pe liderul mondial la patru ediții în care Nole s-a impus la Australian Open.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 08:27
Data actualizarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 08:54

Subiectul apăsător de la Melbourne stârnește reacții de tot felul din partea oamenilor din sportul alb.

Cu zece zile înainte de startul Australian Open (17-30 ianaurie), campionul sârb, care nu a dezvăluit dacă s-a vaccinat, este în continuare izolat într-un centru din Melbourne, alături de imigranţi din diferite ţări ale lumii, în aşteptarea judecării apelului depus de avocaţii săi la decizia de refuzare a accesului în Australia.

Djokovic, de nouă ori câştigător al acestui turneu, care a contestat joi în justiţie decizia autorităţilor australiene de a-i anula viza şi de a-l expulza din ţară, a obţinut o suspendare a acestei decizii şi în consecinţă nu va fi expulzat, urmând să rămână până luni într-un hotel din Melbourne.

Novak Djokovic, sfat de la Boris Becker

Boris Becker, apropiat al sârbului, a comentat pentru Daily Mail situația fostului său elev.

"De această dată, Novak face o mare greșeală că nu se vaccinează. El are șansa de a deveni cel mai mare jucător al tuturor timpurilor. De patru ori i-am stat în lojă când a cucerit trofeul la Melbourne și știu cât de puternic este. 

De asemenea, știu că are un caracter puternic care poate fi greșit înțeles de oameni", a declarat Boris Becker.

Boris Becker, discurs realist în privința lui Djokovic

Becker, fost jucător manageriat de Ion Țiriac, atrage atenția asupra vârstei lui Djokovici.

"Novak are niște convingeri foarte puternice, dar peste 10 ani poate îi va părea rău că a ales așa (n.r.: - nu s-a vaccinat) și a scăpat printre degete poate alte titluri. Astea sunt regulile în toată lumea, chiar dacă îți plac sau nu, trebuie să le accepți. 

Novak Djokovici are 34 de ani, nu mai are prea mult timp pentru a-și îndeplini obiectivele", a mai spus Boris Becker. 

Sârbul, care are ca obiectiv un record de 21 de turnee de Mare Şlem câştigate, este în prezent izolat într-un hotel din Melbourne pentru imigranţi după ce avocaţii săi au depus un recurs la adresa deciziei autorităţilor locale, recurs ce urmează a fi judecat luni.

Modifică setările cookies