Boris Becker rafael nadal Tenis

Boris Becker a decis: cine e cel mai bun jucător de tenis din toate timpurile 

Rafael Nadal l-a depășit în finala turneului de la Melbourne pe Daniil Medvedev, scor 2-6, 6-7, 6-4, 6-4, 7-5, la finalul a 5 ore și 24 de minute de joc.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 08:53
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 09:06

Rafael Nadal a reușit să cucerească al 21-lea trofeu de mare șlem al carierei și al doilea titlu la Melbourne, din șase încercări. 

Sportivul din Spania a făcut performanța să fie istorică, învingându-l pe Daniil Medvedev după ce a fost infectat cu COVID în luna decembrie și nu s-a antrenat înainte să zboare către antipozi.

Becker, laude pentru Nadal

Boris Becker, fost antrenor al lui Novak Djokovic, recunoaște că Nadal e cel mai valoros jucător al tuturor timpurilor. 

"A fost o zi făcută pentru istoria tenisului. Nu ne așteptam ca Nadal să ajungă în această postură în urmă cu două săptămâni. Era în formă, a câștigat turneul de la Melbourne, ca o pregătire pentru ce avea să urmeze.

Înainte de această victorie, Nadal a fost accidentat jumătate de an. A revenit pe teren și i-a depășit pe Djokovic și Federer. Rafa nu este regele niciunei suprafețe, el a reușit să câștige indiferent de suprafață, de aceea a câștigat fiecare turneu de Grand Slam de cel puțin două ori.

Este cel mai de succes jucător al tuturor timpurilor, putem spune asta tare și clar", a declarat Becker, potrivit eurosport.ro.

Novak Djokovic: „S-a jucat un tenis extraordinar în acest an la Australian Open”

Djokovic i-a felicitat pe cei doi finaliști, pe rețelele sociale, imediat după meciul epic de la Antipozi.

„S-a jucat un tenis extraordinar în acest an la Australian Open, iar finalele au fost excepționale. Felicitări, Ashleigh Barty pentru o performanță uimitoare în fața publicului de acasă și Daniellei Collins pentru un turneu incredibil.

Felicitări, Rafael Nadal pentru al 21-lea Grand Slam. Grozavă reușită. Întotdeauna ai arătat un spirit de luptă, care a învins încă o dată. Să fie într-un ceas bun!

Medvedev a dat totul pe teren și a jucat cu pasiune și determinarea pe care am ajuns să le așteptăm din partea lui,” a scris Novak Djokovic pe rețelele de socializare. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!