Becali, de partea australienilor în cazul Djokovic: "Ești nebun? Eu nu te primesc la mine acasă, bă!"

Novak Djokovic se află în centrul unui scandal imens, înaintea debutului primului turneu de Grand Slam, Australian Open. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 11:56
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 12:56

Liderul ATP a mers în Australia, fără să fie vaccinat, însă bazându-se pe faptul că a fost infectat cu Covid-19 pe 16 decembrie, după cum susțin avocații săi, printr-un document care atestă infectarea. Decizia judecătorului este în favoarea lui Novak Djokovic, dar ar putea fi anulată de Ministrul Imigrării, Alex Hawke. 

Sportivul a făcut cel de-al doilea antrenament pe Arena Rod Laver. Jurnalistul Ben Rothenberg, aflat la Melbourne afirmă că organizatorii turneului au oprit fluxul live al camerelor care supraveghează terenul de joc în timpul sesiunii de antrenament făcute de sârb.

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii "Ora Exactă în Sport", Gigi Becali și-a exprimat părerea despre situația în care se află Novak Djokovic, declarând că este de partea autorităților australiene. 

"Nu știu eu chestiunea asta. Ortodocsii în general nu se vaccinează, așa spun sfinții părinți. Când e vorba de credință și când spun sfinții părinți ceva, eu așa fac. Nu vreau acum să spun ce au spus că nu vreau să se sperie lumea. E țara lor, fac ce vor. Este legea lor, așa e regula lor și tu trebuie să te ții de ea. Dacă omul nu te primește acasă la el, ce cauți la el? Ești nebun? Eu nu te primesc la mine acasă, bă! N-ai ce căuta la mine, bă! Ce să cauți dacă nu te primesc? Așa văd eu... Bravo lui că nu s-a vaccinat. Dacă nu te primește la el acasă tu te duci la el acasă? Cine crezi că ești? Ce vrei să arăți că ești?

Nu este el liderul lumii libere. Dacă este lider trebuie să fie fiecare la el acasă. Și eu pot să fiu liderul liber, dar nu la tine în casă! Asta nu pot să fac.

Tu dacă ești sârb ce cauți unde nu te primesc ei? Te arestează, te bagă acolo la ei la hotel. Foarte bine i-a făcut. Fiecare e liber să facă ce vrea la el acasă.", a declarat Gigi Becali la PRO X

Modifică setările cookies