Tenis

Scanarea QR a testului lui Djokovic "s-a pozitivat" peste noapte, în Serbia. Detalii noi din presa internațională 

Continuă scandalul în cazul lui Novak Djokovic, care a fost reținut de autoritățile australiene, în urmă cu câteva zile.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 09:27
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 09:39

Liderul ATP a mers în Australia, fără să fie vaccinat, însă bazându-se pe faptul că a fost infectat cu Covid-19 pe 16 decembrie, după cum susțin avocații săi, printr-un document care atestă infectarea.

Testul pozitiv prezentat de Novak Djokovic a stârnit o serie de reacții controversate în ultimele ore. Jurnalistul Ben Rothenberg, specialist în tenis, a scanat codul QR atașat testului pozitiv al lui Djokovic, iar în urma scanării, rezultatul apare ca fiind NEGATIV. 

La doar câteva ore, la o nouă scanare a aceluiași cod QR, rezultatul testului liderului ATP s-a pozitivat. 

Când a fost întrebat despre testul PCR cu rezultat pozitiv al lui Novak Djokovic din 16 decembrie, Djordje Djokovic a răspuns: „Conferința de presă se încheie aici, vă mulțumim pentru atenție.” În zilele următoare, Novak Djokovic a fost fotografiat participând la mai multe evenimente, printre care o vizită făcută la propriul centru de tenis, unde le-a oferit cadouri copiilor fără să poarte mască în spații închise. 

Novak Djokovic și-a început antrenamentele!

Până la aflarea verdictului final cu privire la prezența sa la Australian Open, Novak Djokovic a făcut cel de-al doilea antrenament pe Arena Rod Laver. Jurnalistul Ben Rothenberg, aflat la Melbourne afirmă că organizatorii turneului au oprit fluxul live al camerelor care supraveghează terenul de joc în timpul sesiunii de antrenament făcute de sârb. Înainte de a ieși pe teren, Djokovic ar fi intrat în sala de forță și a fost privit îndelung, într-o tăcere stranie de ceilalți jucători, adaugă Rothenberg, potrivit unei surse proprii. 

Modifică setările cookies