Liga 1

Eroarea care l-ar putea costa titlul pe Becali! Un fost stelist explică unde a greșit patronul FCSB-ului

Gigi Becali a comis în toamnă o eroare care ar putea să-l coste titlul în acest sezon, este de părere un fost stelist.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 18:30
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 18:34

FCSB s-a despărțit la jumătatea lunii noiembrie de antrenorul Edi Iordănescu, iar Ilie Stan este de părere că Becali a făcut o greșeală de proporții în momentul în care l-a forțat pe acesta să plece de la echipă.

„A luat-o cum a luat-o și începuse să joace. Aici cred eu că Gigi a greșit foarte mult. Asta se va vedea în timp. Îți trebuie timp.

FCSB a avut rezultate pozitive. Ca joc a suferit. CFR-ul va fi campioană, de asta nici nu a plecat Dan Petrescu”, a spus Ilie Stan, potrivit DigiSport.

Opt victorii, două remize și o înfrângere este palmaresul lui Edi Iordănescu pe banca lui FCSB.

Edi Iordănescu poate ajunge la o echipă din Anglia

Narcis Răducan (47 de ani), un apropiat al lui Edi Iordănescu, dezvăluie că antrenorul se află în discuții cu o echipă din Championship, liga secundă din Anglia.

"Am vorbit cu el. Așteptă un nou angajament. A avut niște discuții de principiu, nimic concret. Eu l-am impulsionat, i-am zis să nu meargă în zona arabă, poate vrea să ajungă un antrenor cu recunoștință europeană. 

Mi-a spus că are niște discuții cu o echipă din Championship, ceea ce m-a bucurat foarte tare. E foarte greu să pătrunzi acolo, dar, dacă s-ar materializa, ar fi fenomenal. E foarte greu să pătrunzi acolo, deși de la distanță ți se pare că e mai simplu", a spus Narcis Răducan, la Digisport - mai multe detalii AICI!

Modifică setările cookies