Andreea Prisacariu sexy Andreea Prisacariu tatuaje Andreea Prisacariu tenis Tenis

GALERIE FOTO Andreea Prisăcariu, apariție bombastică după turneul de la Iași: fotografiile în bikini au înnebunit mii de fani

Andreea Prisăcariu nu și-a menajat fanii și le-a oferit o serie de fotografii incendiare, după încheierea parcursului său în turneul 125k de la Iași. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 August 2022, 09:30
Data actualizarii: Duminica 07 August 2022, 09:31

Andreea Prisăcariu (22 de ani, 334 WTA) a părăsit turneul WTA 125k de la Iași încă din primul tur, în proba individuală, dar a jucat sfert de finală în proba de dublu, alături de Anita Wagner.

Dacă întrecerea din orașul său natal a ajuns în ziua finalelor, sportiva ieșeană se recuperează în natură, după o săptămână în care a făcut eforturi serioase pentru a anima atmosfera la Iași. 

Andreea Prisăcariu și-a expus un nou tatuaj

„Frumusețe? Frumusețea e total irelevantă. Ceea ce contează e seducția, efectul de șoc, ce simți,” a scris sportiva ieșeană, în descrierea fotografiilor în care își prezintă relaxarea în natură. 

Într-una dintre imagini, Andreea Prisăcariu și-a dezvăluit un nou tatuaj, făcut în zona posteriorului, iar detaliul le-a aprins imaginația miilor de fani care i-au apreciat postarea pe Instagram.  

Modifică setările cookies