GALERIE FOTO Citatul zilei vine din partea Andreei Prisăcariu: ce a putut să scrie în descrierea unei imagini incendiare

Andreea Prisacariu Andreea Prisacariu sexy Tenis WTA sexy Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 09:42
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 09:44

Andreea Prisăcariu nu ratează ocaziile de a-și lăuda condiția fizică. 

Andreea Prisăcariu (22 de ani, 397 WTA) a început noul an cu două victorii, în patru meciuri jucate, în circuitul ITF. Sportiva ieșeană s-a deplasat în Tunisia, la Monastir, pentru a disputa două întreceri de calibru W25, respectiv W40.

Startul modest de stagiune nu a făcut-o însă pe jucătoarea de tenis să își piardă simțul umorului. Într-o imagine publicată din sala de forță, Andreea Prisăcariu a scris un citat care a surprins cele peste 45,000 de persoane care i-au văzut postarea pe Twitter.

Locul 304, cea mai înaltă clasare atinsă de Andreea Prisăcariu în ierarhia WTA

„Cu cât e mai puternic fundul, cu atât e mai puternic și sufletul,” a fost citatul redactat de Andreea Prisăcariu, în descrierea unei fotografii care o arată pregătindu-se în sala de forță. 

Simona Halep este o emblemă a României. Nimeni nu are voie să zică ceva despre ea! Chiar dacă nu mai e numărul 1, chiar dacă a avut o perioadă mai slăbuță… își poate reveni oricând. Nu îmi găsesc cuvinte ca să o descriu, e perfectă. Este o sursă de inspirație,” a spus Andreea Prisăcariu pentru ProSport, în 2021.

Cea mai înaltă clasare a Andreei Prisăcariu în ierarhia WTA rămâne locul 304, atins în primăvara anului 2022. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!