Andreea Prisacariu Andreea Prisacariu WTA Iasi Turneu WTA Iasi WTA Iasi 125k Tenis

VIDEO Andreea Prisăcariu recidivează: a izbucnit în râs în fața primarului în timp ce promova turneul WTA 125k de la Iași 

Andreea Prisăcariu a primit wildcard pentru a putea participa la turneul WTA 125k din orașul său natal, Iași, fixat în prima săptămână a lunii august. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Iulie 2022, 09:50
Data actualizarii: Vineri 29 Iulie 2022, 09:54

Andreea Prisăcariu (22 de ani, 342 WTA) a primit wildcard din partea organizatorilor turneului WTA 125k de la Iași (1-7 august). Într-o conferință de presă organizată înaintea începerii competiției, sportiva care a debutat în acest an în echipa națională de tenis feminin a României a stârnit râsetele celor din jur, inclusiv ale antrenorului Daniel Dobre și ale primarului Municipiului Iași, Mihai Chirica. 

Andreea Prisăcariu: „Vă mulțumesc pentru wildcard-ul acordat” Înseamnă că aveți încredere în mine.”

„Eu o să mă ridic, bună ziua! Asta că să vă văd mai bine pe toți! Mă bucur tare mult să mă aflu aici. Doresc să mulțumesc organizatorilor pentru wildcard-ul acordat! Înseamnă că aveți încredere în mine. Doresc să vă ofer meciuri foarte bune! 

Bineînțeles, pe lângă treaba asta, Iașul oricum se știe că este o atracție turistică și pe plan cultural suntem foarte dezvoltați. Dar lipsea partea sportivă. Și mă bucur tare mult că am schimbat chestia asta. Mai ales că a fost și săptămâna trecută turneu de băieți! Acum facem și de fete! Organizarea e top!”, a spus Prisăcariu. 

„Dom’ profesor, mă bucur că sunteți alături de noi săptămâna asta. Mereu mi-a plăcut de dumneavoastră! Dom’ primar, bună ziua, noi ne știm! Mă bucur că sunteți aici în stânga. Mă bucur de toată implicarea… Da, ați înțeles voi!”, a adăugat Andreea Prisăcariu, într-o manieră stângace prin care a atras atenția celor prezenți. 

Declarațiile făcute de Andreea Prisăcariu înaintea debutului în Cupa Billie Jean King

În luna aprilie, Andreea Prisăcariu a debutat cu eșec, scor 6-0, 6-0 în fața Igăi Swiatek, în Cupa Billie Jean King, în barajul cedat de echipa țării noastre, scor 4-0. 

„Îmi doresc să îl ascult pe Horia, e căpitanul nostru. Sinceră să fiu, chiar dacă e echipa cum e, probabil că lumea se gândeşte că e mai complicat... dar eu sunt o persoană foarte pozitivă de fel. Nu contează că e numărul 1, 5 sau 10 mondial, nu are nicio relevanţă. Ideea e să dăm tot ce putem, tot ce avem mai bun pe teren, să ne facem treaba pe cât se poate.

Că ieşim învingătoare, că nu, până la urmă e o experienţă pentru mine, o să învăţ de la colegele mele, de la Horia, de la antrenori. E prima oară când sunt în această postură, vreau să mă bucur, să fiu ochi şi urechi. Bineînţeles că simţim o anumită presiune fiecare dintre noi, dar e în regulă, până la urmă despre asta e vorba în tenis, cine face faţă mai uşor la chestiile astea. Şi noi pentru că suntem puternice întotdeauna cred că o să fim foarte şmechere. Puteţi să interpretaţi cum vreţi. Noi ne facem treaba şi Doamne-ajută", a afirmat Andreea Prisăcariu înaintea debutului în Cupa Billie Jean King. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!