GALERIE FOTO Reacția Andreei Prisăcariu la retrogradarea clubului Dinamo București în liga a doua: „Te voi iubi întotdeauna!”

Andreea Prisacariu Andreea Prisacariu Dinamo Dinamo Bucuresti dinamo retrogradata Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Mai 2022, 21:33
Data actualizarii: Luni 30 Mai 2022, 21:33

Andreea Prisăcariu și-a declarat dragostea pentru clubul de fotbal Dinamo București, în ciuda momentelor dureroase resimțite cu ocazia retrogradării în liga secundă. 

Legitimată la Clubul Sportiv Dinamo București, jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu (22 de ani, 308 WTA) a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după prima retrogradare a clubului de fotbal, în 74 de ani de istorie. 

Dinamo a remizat cu U Cluj, 1-1, în returul barajului de menținere în Liga I, după eșecul suferit la Cluj-Napoca, scor 2-0. 

Andreea Prisăcariu: „Nu pot să exprim în cuvinte furia pe care o simt.”

„Aseară, clubul meu drag, Dinamo București a pierdut meciul cu U Cluj. Vom merge în liga a doua pentru prima dată în istorie. Nu pot să exprim în cuvinte furia pe care o simt. 

E timpul pentru reconstrucție. A sosit timpul schimbării. 

Te iubesc mereu și pentru totdeauna,” a scris Andreea Prisăcariu pe Instagram, sportivă care s-a pozat în culorile clubului din Ștefan cel Mare tocmai pe stadionul echipei iubite. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!