VIDEO Jaqueline Cristian a câștigat un singur game împotriva numărului 3 WTA, în primul tur la Australian Open 2023

Jaqueline Cristian Australian Open 2023 Jessica Pegula Tenis WTA Romania Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 06:35
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 06:44

Jaqueline Cristian a suferit o înfrângere drastică în primul tur la Australian Open, la un an după ce reușea, la Melbourne, prima sa victorie într-un Grand Slam, la individual. 

Doar 59 de minute a fost durata partidei derulate în primul tur al Openului Australian, între Jessica Pegula și Jaqueline Cristian (161 WTA). Sportiva americană, clasată pe locul 3 WTA, s-a impus, scor 6-0, 6-1.

A fost nevoie de nouă game-uri pentru ca jucătoarea din țara noastră să se înscrie pe tabela de marcaj. În primul set, două dintre cele trei break-uri obținute de Pegula au fost apropiate după game-uri cu trei egalități la patruzeci, Jaqueline Cristian pierzând la mici marje fiecare dintre acestea. 

$71,946 este premiul pe care îl va încasa Jaqueline Cristian pentru prezența pe tabloul principal

Jocul de retur al Jessicăi Pegula a făcut diferența majoră, Jaqueline Cristian câștigând doar 47% din punctele jucate cu prima servă, în timp ce americanca a reușit să se impună în 83% din schimburile începute cu primul său serviciu. 

Numărul loviturilor direct câștigătoare a fost egal, 13-13, dar Jaqueline Cristian a comis 32 de erori neforțate, spre deosebire de numai 12, în contul Jessicăi Pegula. 

„Este atât de multă adâncime în tenisul feminin, încât nu contează pe ce loc ești clasată, dar e distractiv că încep turneul în poziția de cap de serie,” a spus Jessica Pegula, în interviul oferit pe teren, imediat după meci. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!