Marcel Puscas FCU Craiova Mirel Radoi Universitatea Craiova SuperFanii

„Părerea este pur personală și o am de peste trei ani!” Marcel Pușcaș, noi precizări după ce l-a criticat dur pe Mirel Rădoi 

Mirel Rădoi (41 de ani) și-a dat demisia de la Universitatea Craiova, după ce a pierdut meciul cu FC Argeș, scor 2-1, și implicit calificarea în fazele eliminatorii ale Cupei României.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 11:09
Data actualizarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 11:11

Fostul selecționer și-a anunțat plecarea în direct după înfrângere și a atras numeroase critici în urma deciziei pe care a luat-o. Mirel Rădoi a fost criticat pentru modul în care a ales să plece de la Universitatea Craiova, iar președintele rivalei din oraș, FCU Craiova, Marcel Pușcaș, l-a atacat dur prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook. 

Oficialul echipei lui Adrian Mititelu și-a exprimat opinia personală, de care clubul s-a dezis, pe baza subiectului Mirel Rădoi, criticându-l dur pe tehnician, având ca unul dintre argumente faptul că acesta încă nu și-a luat examenul de Bacalaureat. 

Marcel Pușcaș îl menține părerea despre Mirel Rădoi 

Marcel Pușcaș a vorbit despre subiect și în noua emisiune SuperFanii, care se vede LIVE pe Sport.ro și VOYO.

„Din punctul meu de vedere, Sorin Cîrțu are dreptate, am câștigat pe merit, așa cum ar fi trebuit să se întâmple și în meciul tur. 

Am văzut și eu, într-adevăr, țin să precizez că postarea respectivă este pur personală, părerea este pur personală. Nu aș fi avut o asemenea opinie, pentru că nu o am referitoare la adresa oricărui antrenor din România, respect această meserie, nu ați văzut să critic antrenori așa. Rădoi depășește antrenorul obișnuit de club, el a fost selecționerul patriei, trebuie să ai așteptări mai mari. 

Părerea mea despre Rădoi nu e de azi de ieri, e de trei ani. Dacă lui Iordănescu i-au trebuit 4 campionate în România, lui Emerich Ienei Cupa Campionilor, s-a văzut amprenta muncii selecționerului undeva”, a spus Marcel Pușcaș în cadrul emisiunii SuperFanii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!