Mirel Radoi FCU Craiova Universitatea Craiova Superliga

Rădoi a întors Bănia cu susul în jos! I-a supărat pe oficialii CSU și a băgat discordie printre cei de la FCU: „Nu e poziția noastră!”

Plecat cu scandal de la Universitatea Craiova după ce „și-a pus tot vestiarul în cap”, Mirel Rădoi a creat discordie și la rivala din oraș: FCU Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 21:52
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 22:12

După ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la Universitatea Craiova, Marcel Pușcaș, președintele lui FCU Craiova, s-a lansat într-un atac devastator la adresa fostului selecționer al României pe rețelele de socializare.

Ieșirea lui Pușcaș nu a fost pe placul liderilor de la FCU, care au ieșit cu un comunicat prin care s-au distanțat de cuvintele președintelui clubului.

FCU se delimitează de afirmațiile lui Marcel Pușcaș

„Fotbal Club Universitatea 1948 se delimitează de comentariile făcute recent în spațiul public de președintele clubului, Marcel Pușcaș, cu privire la antrenorul Mirel Rădoi, acestea reprezentând opiniile personale ale dânsului și nu poziția oficială a clubului nostru”, se arată în comunicatul FCU Craiova.

Antrenorul Mirel Rădoi a anunţat, miercuri seara, după înfrângerea cu FC Argeş (scor 1-2), care a dus la eliminarea din Cupa României, că demisionează de la conducerea tehnică a echipei Universitatea Craiova la aproximativ patru luni de la preluarea postului.

Mirel Rădoi (41 de ani) a fost numit antrenor principal al Univeristăţii Craiova la 9 august, când l-a înlocuit pe Laszlo Balint. El a preluat echipa pe locul 9 al clasamentului Superligii şi a lăsat-o pe poziţia a 5-a.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!