Stranieri

„Forțează pentru a-și îmbrățișa din nou elevul!” Dennis Man, ca și plecat de la Parma! Unde e dorit cu insistență 

Dennis Man (23 ani) este aproape de plecarea de la Parma, la un an de când a devenit cel mai scump transfer din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 13:21
Data actualizarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 13:22

Fotbalistul român nu a reușit să își mai facă simțită prezența în echipa din Serie B, iar conducerea ar fi dispusă să îl împrumute în această perioadă. Man ar putea juca din nou în Serie A, după ce sezonul trecut a evoluat pentru câteva luni cu Parma în prima ligă italiană, înainte de retrogradare. 

Sampdoria, pe urmele lui Dennis Man! Roberto D'Aversa insistă pentru transferul său 

Sampdoria vrea să îl transfere, sub formă de împrumut, pe fostul jucător de la FCSB, iar principalul argument în acest sens este chiar tehnicianul, Roberto D'Aversa. Italianul l-a avut sub comandă pe Man în perioada petrecută la Parma și ar insista pentru ca mutarea să se facă, informează clubdoria46.it

Pe urmele fotbalistului ar fi și Galatasaray și Trabzonspor, însă niciuna dintre propunerile oferite de grupările din Super Lig nu ar fi pe placul oficialilor Parmei, astfel că sunt șanse minime să se realizeze mutarea. 

„D'Aversa cunoaște talentul și potențialul băiatului foarte bine. El a cerut transferul său, iar pasul în spate făcut din Turcia a relansat-o pe Sampdoria, care e cel mai aproape să îl transfere pe talentatul român. D'Aversa forțează pentru a-și îmbrățișa din nou elevul”, anunță sursa citată.

Chiar Victor Becali, patronul firmei de impresariat care îl reprezintă pe Man, a dezvăluit că există interes din partea Sampdoriei, iar fotbalistul român își dorește să prindă minute. 

„Știți că nu îmi place să vorbesc prea mult înainte ca anumite mutări să se realizeze. Situația lui Man… Niciunui fotbalist nu îi place atunci când nu joacă, căutăm soluții. Sampdoria este o variantă. Da, e vorba de un împrumut, nu se pune problema unui transfer definitiv acolo. O să vedem”, a declarat fostul agent. 

Modifică setările cookies