Stranieri

Jurnaliștii italieni au vorbit despre transferul lui Dennis Man în prima zi din 2022! Condiția ca românul să continue la Parma

Viitorul lui Dennis Man este analizat de jurnaliștii italieni. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 17:08
Data actualizarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 17:23

Dennis Man (23 ani) a fost transferat de la FCSB în iarna lui 2021, când Gigi Becali a încasat 11 milioane de euro, plus încă două milioane de euro bonusuri de performață pe jucătorul său. 

Cu toate că a avut șase luni bune la Parma, Man nu a putut să împiedice echipa din Emilia-Romagna să retrogradeze în eșalonul secund. Iar în Serie B, atacantul a prins tot mai puține minute.

Astfel, Giovanni Becali a încercat să-l transfere la Galatasaray, unde i-a mai trimis lui Fatih Terim doi jucători în vara lui 2021, pe Olimpiu Moruțan (22 ani) și Alexandru Cicâldău (24 ani).

Inclusiv publicația parmalive.com a speculat o plecare a românului din Italia în această iarnă, dacă antrenorul nu-l va include în primul 11.

„În cele din urmă, aceasta este situația lui Man: cu siguranță se numără printre stranierii cu cea mai mare cotă națională și internațională, dar se luptă enorm să se impună pe tabla de șah tactică a primei echipe.

Nu este de exclusă plecarea lui în ianuarie, dar cert este că dacă antrenorul Iachini ar reuși să-l implice în primul 11, toate părțile ar fi încântate”, scriu jurnaliștii de la parmalive.com. 

Parma traversează o situația dificilă în Serie B. Cu toate că patronul clubului a anunțat că are plănuri mărețe cu echipa din Emilia-Romagna, aceasta se află pe locul 13 în eșalonul secund, cu 23 de puncte după 18 etape. 

Modifică setările cookies