Stranieri

Victor Becali, anunț în cazul plecării lui Dennis Man de la Parma: "E vorba de un împrumut"

Dennis Man (23 de ani) are șanse minime să încheie sezonul la Parma.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 20:04
Data actualizarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 20:08

Așa cum presa din Italia a anunțat recent, Parma încearcă să îl cedeze pe Dennis Man la o altă echipă în această iarnă, ir varianta acceptată atât de club, cât și de jucător este cea a unui împrumut.

Dennis Man poate fi împrumutat la Sampdoria

Man ar fi dorit de mai multe echipe din Turcia, precum Galatasaray sau Trabzonspor, însă recent a apărut și varianta Sampdoria, echipă din Serie A antrenată de Roberto D'Aversa, fostul tehnician al românului de la Parma.

Impresarul Victor Becali a recunoscut că Dennis Man poate ajunge în această iarnă la Sampdoria, sub formă de împrumut, însă momentan nu există o înțelegere între cele două cluburi.

"Știți că nu îmi place să vorbesc prea mult înainte ca anumite mutări să se realizeze. Situația lui Man… Niciunui fotbalist nu îi place atunci când nu joacă, căutăm soluții. Sampdoria este o variantă. Da, e vorba de un împrumut, nu se pune problema unui transfer definitiv acolo. O să vedem", a declarat Victor Becali, pentru Prosport.

Sampdoria, echipă la care este legitimat și fundașul român Radu Drăgușin (19 ani), împrumutat de la Juventus, ocupă locul 15 în Serie A, cu 20 de puncte strânse în primele 20 etape.

Dennis Man a fost transferat de Parma în ianuarie 2021, de la FCSB, pentru 11 milioane de euro. În a doua jumătate a sezonului trecut, internaționalul român a strâns 14 meciuri, două goluri și o pasă decisivă în Serie A, însă nu a putut evita retrogradarea. În actuala stagiune, Man a apărut în 10 jocuri de campionat și a marcat două goluri în debutul sezonului.

  • 8 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
  • 30 iunie 2025 este data la care expiră contractul lui Man cu Parma
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies